Zdrowo, ekologicznie, bez alergenów


Filter by Dania FILTR
Na słodko
Na wytrawnie
Śniadania
Kanapki
Kaszki
Koktajle i smoothies
Omlety
Owsianki, jaglanki, gryczanki
Placuszki, racuchy, naleśniki
Obiady i kolacje
Dania główne
W 30 minut
Z kaszą
Z makaronem
Z mięsem
Z owocami
Z owocami morza
Z rybami
Z ryżem
Z warzywami
Zupy
Na ciepło
Na zimno
Sałatki i surówki
Desery
Babeczki i muffiny
Babki
Budynie i galaretki
Ciasta
Ciasteczka i bezy
Gofry
Kremy i musy
Lody
Pączki i faworki
Serniki
Torty
Wypieki
Biszkoptowe
Drożdżowe
Kruche
Tarty
Z czekoladą
Z kremem
Pieczywo i pizza
Pasty i smarowidła
Na wynos
Przekąski
Podstawowe i dodatki
Przetwory
Okazje
Fast food
Karnawał
Tłusty czwartek
Urodziny
Wielkanoc
Wigilia i Święta
Potrawy wigilijne
Potrawy na Święta
Filter by Diety FILTR
Dieta bez 6 alergenów
Dieta niskoniklowa
Dieta bezglutenowa
Dieta bezjajeczna (BJ)
Dieta bezmleczna (BMK)
Dieta bogata w wapń
Dieta bogata w żelazo
Dieta cukrzycowa
Dieta dziecka od 6. m. ż.
Dieta FODMAP
Dieta low carb
Dieta na czas pylenia brzozy
Dieta na czas pylenia traw
Dieta niskohistaminowa
Dieta przeciwnowotworowa
Dieta przeciwzapalna
Dieta przyjazna planecie
Dieta śródziemnomorska
Dieta warzywno-owocowa (postna)
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Filter by content type
Choose One/Select all
Taxonomy terms

KLUB MAG

BLOG

KLUB MAG

BLOG

Faworki kruche bezglutenowe wegańskie

Specjalnie dla Ciebie 

Przepis na Faworki kruche bezglutenowe 

(bez glutenu, wegańskie, smażone)

KUP/POBIERZ

Przygotuj 50 szt. pysznych MAGicznych faworków!

Składniki: mąka z sorgo (zamiennie gryczana niepalona), skrobia ziemniaczana, siemię lniane, olej rzepakowy lub z pestek winogron, cukier puder, mleko jaglane, ocet jabłkowy lub spirytus, soda oczyszczona, sól.

Przepis został opatrzony wskazówkami MAG i dokładnie rozpisany.

WYPRÓBUJ jak smakują MAGiczne kruche faworki!

Zapraszam!

Faworki kruche bezglutenowe wegańskie!

Stworzyłam już wiele pyszności na Tłusty Czwartek, bez mleka, bez jajek, bez soi, bez orzechów, bez glutenu,

ale te faworki to mój faworyt.

Są delikatne, smaczne i kruche, smażone w tradycyjny sposób.

Już DZIŚ możesz wypróbować ten przepis, zanim pojawi się w mojej papierowej książce.

Fot. Katarzyna Jankowska

Related Posts

None found

Więcej z tej kategorii znajdziesz w książkach

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *